Criminaliteit - Klantenbeveiliging

4 belangrijke vragen over Criminaliteit - Klantenbeveiliging

Hoe kunnen vervoersondernemers passende maatregelen nemen om gegevens van klanten of werknemers te beschermen?

Door deze te beveiligen tegen verlies of diefstal. Daarnaast de klanten en werknemers informeren over wat er met hun gegevens gebeurt.

In welke gevallen krijg je met  AP (Autoriteit persoonsgegevens) te maken en hoe verloopt de communicatie met de overheidsinstanties?

Als je als ondernemer niet meer persoonsgegevens mag verzamelen en de toegang hiervan beperkt is.

Via beveiligde berichtenbox.

Waaruit past Autoriteit Persoonsgegevens de beveiligingsnormen toe bij het beoordelen en beveiliging van persoonsgegevens?

In de beleidsregels (voorheen richtsnoeren) staat hoe.
  • Hogere cijfers + sneller leren
  • Niets twee keer studeren
  • 100% zeker alles onthouden
Ontdek Study Smart

Welk wetsartikel van Wbp (Wet Bescherming Persoonsgegevens) dat bedrijven en overheden passende maatregelingen treffen om gegevens te beveiligen?

Artikel 13 van Wbp.

Probeer onze studie magie gratis!

een PDF bestand en leer hem super snel
  • Geen aanmelding, e-mail of creditcard nodig!
  • AI maakt onbeperkte flashcards
  • AI maakt oefen toetsen van de stof
  • Stel vragen aan AI
Maak een notitieblok aan
  • Geen aanmelding, e-mail of creditcard nodig!
  • Heb en houd perfect overzicht
  • Maak Maak flashcards, notities en mindmaps
  • Oefen, test jezelf en scoor beter!

De vragen op deze pagina komen uit de samenvatting van het volgende studiemateriaal:

  • Een unieke studie- en oefentool
  • Nooit meer iets twee keer studeren
  • Haal de cijfers waar je op hoopt
  • 100% zeker alles onthouden
Onthoud sneller, leer beter. Wetenschappelijk bewezen.
Trustpilot-logo